01 martie 2010

Calatoria...

Se spune ca ne nastem fiecare acolo unde si cand ne alegem sa o facem. Dintr-o alta dimensiune, de acolo de unde, probabil, venim cu totii si acolo unde, probabil, plecam cu totii, ne alegem viata pe care o vom trai in aceasta dimensiune, pe acest Pamant, si chiar stim cum va arata aceasta viata inca inainte de a ne intrupa. Aceasta inseamna ca ceea ce se intampla pe durata vietii pe Pamant este dinainte stiut, acceptat, ales si primit cu scopul de a experimenta exact ceea ce se intampla pentru a realiza, a continua un proces de dezvoltare a Sinelui, a Eu-lui...

Am stat si am cugetat la acestea...

Asta ma face fericit pentru ca inseamna ca nu am de ce sa fiu nelinistit... Traiesc viata pe care mi-am ales-o in care TOTUL este o experienta frumoasa, este ca o calatorie in care Ghidul imi (re)descopera ceea ce am am ales deja sa "vizitez". Ca si intr-un castru roman - spre exemplu - voi vedea dovezile unui castru roman si ale civilizatiei sale. Nu voi vedea altceva si ma astept sa vad ceea ce am ales sa vizitez. Pot sa aleg sa ma plimb si sa admir anumite parti semnificative ale sitului sau pot sa ma las condus de Ghid si sa vad ceea ce el imi prezinta. Si intr-un caz si in celalalt eu ma aflu acolo unde am ales sa fiu: in excursie. In nici un caz nu ma voi intrista sau supara ca ma aflu in calatoria pe care eu am ales-o!

Raportand acest mod de gandire la Marea Excursie care este viata mea pe Pamant, gasesc ca este inutil sa ma supar pe ceva sau sa ma intristez de ceva... pentru ca eu am ales sa vin in "aceasta vizita" si sa experimentez toate acestea care le cuprinde.

Viata mea cuprinde atat de multe minuni... Parintii mei, prietenii mei, fratele meu, colegii mei de gradinita, de scoala, de armata, de facultate, de echipa, de serviciu, de afaceri, rudele mele, familia mea, copiii mei, intamplarile si amintirile vietii mele, relatiile cu oamenii din viata mea, toate zilele si toate noptile pe care le-am trait, toate locurile pe care le-am vazut si le-am revazut, casele in care am crescut si am locuit, plajele unde m-am bronzat, apele in care m-am scaldat, bicicletele pe care am mers, masinile pe care le-am condus, povestile pe care le-am citit si care mi-au fost citite, gandurile si ideile care mi-au trecut prin cap, proiectele pe care le-am gandit, proiectele pe care le-am implementat, concertele la care am fost, melodiile pe care le-am fredonat, emotiile, soaptele, rugaciunile, stresul, eforturile, bairamele, distractiile, filmele, plimbarile, lacrimile, suspinele, dorintele, iubirea... Si cate si mai cate... Toate! Toate sunt Viata mea! Si pe toate eu mi le-am ales, eu mi le-am creat!

Dar... cel mai pretios DAR este ziua de astazi! ASTAZI! Astazi este singura zi pe care o am! Astazi este ziua cea mare, astazi este o zi speciala...

Astazi este a 17-a aniversarea a zilei de nastere a Dianei!

Iubita mea, Dragostea lui tati, tu ai ales sa vii pe Pamant la noi, in casa si in viata noastra, la tati si la mami. Ti-ai ales aceasta pentru ca ai vazut ca aici, in aceasta conjunctura vei dobandi experientele de care ai nevoie ca sa te dezvolti si sa te implinesti pe calea desavarsirii spiritului tau infinit. Iti multumesc pentru ca m-ai ales pe mine sa fiu "Tatal tau pamantesc"! Iti ofer toata dragostea mea si toata bucuria sufletului meu. Te asigur ca voi fi alaturi de tine pana la sfarsitul "calatoriei" pe Pamant! Esti un Inger luminos si bun care isi daruieste stralucirea si puterea lumii in care se afla. Dumnezeu te iubeste si te ocroteste. Ai in viata ta tot ce este mai bun si mai frumos din Natura si din Univers. Pretuieste si foloseste aceste Daruri divine. Bucura-te de Calatoria ta care este plina de atatea minuni!Te iubesc! Iti multumesc tie si lui Dumnezeu!

La multi ani, Diana!

Din ce in ce mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu