22 iulie 2010

Caut parteneri pentru dezvoltarea unei idei senzationale!!

Orice idee are nevoie de sustinere ca sa devina practica si folositoare.

Pe parcursul istoriei, nenumarate idei au devenit realitatea "viitorului in care traim noi astazi". Imagineaza-ti cum ar fi viata noastra acum fara curent electric... sau fara sursa de lumina care este becul... sau fara motoarele performante care fac sa alerge masinile pe sosele si avioanele sa zboare... sau fara computere si internet... Evident, ne-am putea adapta si am putea trai si fara acestea, dar lumea merge inainte si ele fac parte din viata noastra de zi cu zi...

Ma gandesc ca pe mine, si sunt convins ca nici pe tine, nu ne-a intrebat nimeni niciodata daca vrem in viata noastra Coca Cola, Red Bull, Visa, Vodafone, Carrefour, Ford, Google, Hugo Boss, OMV, Adidas, Microsoft si multe alte produse, marci si sisteme care astazi ne ofera confort, statut, eleganta si ne acopera si necesitatile de zi cu zi. Toate, fara exceptie, inainte de a exista ceea ce sunt astazi au fost... O IDEE. Idei in mintea unor oameni care au crezut in ele, au pornit la drum si au depasit obstacole pentru a le aduce "la realitate" in viata noastra. Acum nu se mai pune problema daca acestea "functioneaza" sau daca e nevoie de ele sau nu. Le cumparam, le consumam, le folosim si traim cu ele in beneficiul nostru si in profitul lor. Si e foarte bine asa cum este!

In oricare dintre aceste domenii sau industrii de activitate, cei mai multi oameni cheltuie bani consumand ceea ce au nevoie sau isi doresc. Fie ca vorbim de industria alimentara, de cea auto, de telefonie mobila, de sisteme bancare, de confectii sau turism, in oricare dintre acestea cei mai multi dintre noi cheltuim bani. Un procent urias de oameni cheltuie bani pe toate acestea. Un grup mic de oameni, "inventatori" si dezvoltatori ai acestor domenii, fac bani din acestea! Categoric, numarul celor care fac bani este mult, mult mai redus decat al celor care cheltuie. In orice domeniu este asa.

Cum reactionam si ce facem atunci cand o noua idee, la fel ca multe altele in trecut, se naste si incepe sa prinda viata? Noi, cei multi, nu o luam in seama, o ignoram, o criticam si o catalogam ca nefiind viabila si ca neavand aplicabilitate in viata noastra... Pai, cine l-a luat in seama pe Edison care incercase deja de cateva mii de ori sa gaseasca formula prin care filamentul sa dea lumina si ratase tot de atatea ori? Sau cine l-a crezut pe Henry Ford ca Modelul T va schimba viata oamenilor de pe planeta? Sau pe fratii Wright care au stiut ca pot sa zboare pe cer cu motor si aripi? Cine credea ca o simpla idee de a pune banii intr-un card de plastic va aduce o schimbare dramatica in comportamentul de zi cu zi al oamenilor in ceea ce priveste banii si folosirea lor? Sau ca niste tineri nebuni vor reusi sa aduca in casele si firmele din intreaga lume un produs, un singur produs (care nu este perfect), care le va schimba definitiv existenta in ceea ce priveste comunicarea? Acest produs i-a propulsat printre cei mai bogati oameni ai lumii in doar 10-20 de ani!! Sau Google... cine m-a intrebat pe mine daca vreau Google? Evident, sunt liber sa aleg daca sa le folosesc sau nu. Dar daca eu nu le folosesc si cei din jurul meu le folosesc, eu unde ajung... sau unde raman...? Deci, vrem sau nu vrem, fac parte activ din viata noastra!

Cum ar fi ca, in lumea si dinamica actuala a vietii, sa nu ma folosesc de telefonul mobil si sa comunic prin cod Morse sau cu foc si fum de pe un deal, sa nu vreau internet, sa nu calatoresc cu avionul pana in India, sa tin toti banii mei in punga legata la centura, sa ma deplasez cu calul si caruta de la Bucuresti pana la Munchen, sau sa nu vreau curent electric cu toate avantajele sale in locuinta mea? Cum ar fi? Desigur, exista si exceptii si probabil ca sunt si oameni care aleg sa nu folosesca cateva dintre aceste idei, produse si tehnologii ale lumii in care traim...

Revin la noile idei care apar si care necesita timp si efort pentru a deveni realitate si chiar necesitate in viata noastra... cum le primim? Cum le privim? Cum le abordam? Cum le lasam loc in viata noastra? Le sustinem? Le incurajam? Le "impingem" inainte? Le daruim din viziunea noastra? Participam la constructia si la implementarea lor? Gasim oportun sa dezvoltam si sa luam si noi o parte din beneficiile pe care aceste idei le vor aduce oamenilor? Profitam atunci cand ni se ofera o noua sansa? Pentru ca o idee poate deveni o sansa...

Am primit de curand o astfel de sansa! O SANSA UNICA! O sansa uriasa de a schimba in bine viata mea, viata familiei mele, viata oamenilor din jurul meu, viata multor oameni de pe planeta! O idee simpla... totul a inceput cu o simpla idee!

Puteam sa spun ca sunt ocupat sau ca nu cred ca poate functiona sau ca e prea tarziu sau prea devreme sau ca nu inteleg sau ca eu ma pricep la altceva sau ca eu nu stiu pe nimeni care sa vrea asta sau ca sunt multumit cu ceea ce am sau cine stie ce as fi putut sa spun... dar o idee atat de simpla, de generoasa, de actuala si atat de eficienta nu are cum sa nu aiba impact asupra ta daca iti acorzi micul lux de timp si efort sa te uiti la ea si sa o intelegi!! Este imposibil sa-i dai cu piciorul, cu conditia sa te uiti la ea si sa nu te porti ca cei care nu le-au dat nici o sansa celor care au avut mari idei in trecut. Istoria se repeta! Cine a crezut in Edison, in fratii Wright, in Bell, in Bill Gates, in Dietrich Mateschitz cu Red Bull-ul lui si au participat la implementarea ideilor lor, astazi sunt oameni care au schimbat viata planetei si a omenirii si au parte de recunoastere, bogatie, libertate si independenta!

Dezvolt cea mai simpla si uluitoare idee a timpurilor noastre: Lyoness! Caut parteneri cu care sa dezvoltam si sa impartim piata de consum din toate domeniile si bransele existente pe intreaga planeta! Caut cativa Parteneri Business cu care sa ma asociez si sa schimbam in bine vietile noastre si ale oamenilor! Vorbim de stabilitate si siguranta financiara, de libertate si independenta, de prosperitate si bogatie! O IDEE SIMPLA!! Acum este momentul acestei idei: o singura data se imparte aceasta piata!

Caut si gasesc acesti oameni! Inca este loc pentru oameni deschisi la minte, ambitiosi, dispusi sa invete, sa porneasca la un nou drum, sa gaseasca solutii, sa folosesca resursele pe care le au si sa profite din toate acestea!

Lyoness va intra curand in viata tuturor si va fi o parte obisnuita din ea!

Din ce in ce mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu