18 februarie 2010

Sunt fericit!

Tata,

Vreau sa stii ca sunt mandru ca sunt fiul tau, ca sunt mandru ca esti Tatal Meu. Ai fost mereu un exemplu pentru mine si esti in continuare un exemplu de tata, de sot, de barbat, de implicare si de pasiune. O iubesti pe nevasta ta, care este Mama Mea... iti sunt recunoscator pentru aceasta! O iubesti si ai stiut sa construiesti o familie peste ani si ani! Iti sunt recunoscator si iti multumesc! Ti-ai crescut baietii ca pe doi stejari si le-ai daruit tot ce ai avut mai bun in viata ta. Ai semanat ganduri bune, veselie si prieteni pe oriunde ai trecut. Esti apreciat si esti iubit, esti un OM BUN! Esti acum un bunic frumos si dragastos... Iti doresc sa te bucuri de stranepoti si de noi toti si tot ceea ce iubesti!

La multi ani!

Cristi, Fiul Tau cel mare

Astazi, 18 februarie, este ziua de nastere a Tatalui Meu. Taticul meu implineste 68 de anisori pe acest Pamant... Sunt fericit!

Din ce in ce mai bine!

Un comentariu:

  1. INTRADEVAR UN OM DEOSEBIT...AM AVUT PLACEREA SA-L INTALNESC SI SA-I ASCULT MINUNATELE OPERE DE ARTA SI II DORESC MULTA SANATATE SA STEA ALATURI DE VOI CAT MAI MULT, PENTRU A VA OFERI DIN CALDURA IMENSA A SUFLETULUI SAU MINUNAT!!!

    CU DRAG,
    O MAMICA VECINA CU DANSUL SI MARE FANA ;)

    RăspundețiȘtergere