21 septembrie 2015

Un anunț importanthttp://metodasilva.blogspot.ro


Am pornit încă un proiect: PREZENTAREA GRATUITĂ „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA”

Seminarul durează 2 ore și 30 de minute și cuprinde un rezumat al cursului Metoda Silva. Survolăm în această prezentare istoricul cursului Metoda Silva, funcționalitatea creierului uman, beneficiile funcționării conștiente în frecvența Alpha a creierului, principalii factori de stres ai momentului, programarea și reprogramarea mentală cu ajutorul tehnicilor specifice Metoda Silva și soluțiile pe care le aduce cursul la „problemele” de zi cu zi.

L-am organizat până acum doar în București, însă suntem solicitați și în alte zone și orașe din țară. De aceea, am hotărât să extindem proiectul și în alte orașe. Vom investi resurse pentru a ne deplasa în mai multe părți ale țării și a prezenta „de la sursă” informații despre cursul Metoda Silva celor interesați să participe la prezentările gratuite.

Instructorii Metoda Silva România, Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, certificați de către Silva Mind Control International, Laredo, Texas, USA, invită la prezentare cât mai multe persoane interesate de descoperirea potențialului uman, de dezvoltarea minții și controlul stresului.

Cursul Metoda Silva este un curs bazat pe studii științifice ale creierului, minții și potențialului uman făcute de José Silva pe parcursul a 22 de ani. Cursul s-a predat pentru prima dată în anul 1966 în Laredo, Texas, SUA. Astăzi se predă în peste 110 țări din lume având circa 14 milioane de absolvenți. Din anul 1994, cursul Metoda Silva se predă și în România și are deja 6.000 de absolvenți.

Considerați și dvs. că meritați să vă creați o sănătate optimă pe termen lung, relații familiale, personale și profesionale de calitate, o stare materială din ce în ce mai bună, o administrare favorabilă a emoțiilor, o viziune spirituală simplă și amplă asupra vieții și un bun echilibru personal general. 

Veniți împreună cu cei dragi la PREZENTAREA GRATUITĂ „INTRODUCERE ÎN METODA SILVA”!

Primele prezentări le vom avea în Baia Mare, Satu Mare și Oradea după următorul program:

+ Baia Mare - luni, 28.09.2015, 18.30 - 21.00, Hotel Mara;
+ Satu Mare - marți, 29.09.2015, 18.30 - 21.00, Motel Select;
+ Oradea - miercuri, 30.09.2015, 18.30 - 21.00, Oradea, Hotel Silver.
Accesul la seminar este gratuit!

Vă rugăm cu respect să trimiteți mai departe acest anunț în speranța că va ajunge să fie citit de cât mai multe persoane interesate! 

Vă mulțumim!

Din ce in ce mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu